60cm vaatwasser

60cm vaatwasser

Geweldige schoonmaak- en droogresultaten.

POWERCLEAN
POWERCLEAN

Dankzij de 30% krachtigere waterstralen aan de achterzijde van de machine kan de PowerClean-technologie zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderen. Hierdoor kun je er, zonder voor te wassen, altijd van uitgaan dat je vaat weer spik en span is aan het eind van de wasbeurt.

30%* EXTRA LAADRUIMTE
30%* EXTRA LAADRUIMTE

Dankzij de praktische pannenhouders in de PowerClean-zone is het mogelijk om pannen verticaal te plaatsen, waardoor je 30% extra ruimte* overhoudt voor andere vaat. Een grote laadflexibiliteit voor het afwassen van meerdere pannen met verschillende maten is altijd gegarandeerd. Flexibiliteit zonder in te hoeven leveren op stabiliteit.

Activedry
Activedry

Het ActiveDry-systeem levert tot 70%* betere droogprestaties met 15% minder energieverbruik.
Het ActiveDry-systeem opent automatisch de deur van de vaatwasser aan het einde van de wascyclus zodat lucht de lading op natuurlijke wijze laat drogen.

FlexiLoad
VLOERPROJECTIE
Inverter motor
Flexiload

De geoptimaliseerde ruimte in de nieuwe Bauknecht-vaatwassers maakt het mogelijk om elk soort vaat eenvoudig te plaatsen. Door het nieuwe derde rek is er nóg meer ruimte beschikbaar. Dit rek kan daarnaast ook eenvoudig worden verwijderd om extra ruimte te creëren voor groot servies in het onderste gedeelte.

Flexiload
VLOERPROJECTIE

Het gebruik van de vaatwasser wordt nog gemakkelijker dankzij de vloerprojectie die het einde van de cyclus signaleert. Het lichtje is in het midden van het onderste deel van de machine geplaatst en wordt op de vloer geprojecteerd om de status van de cyclus aan te geven.

VLOERPROJECTIE
Inverter motor

Minder geluid, meer energie-efficiëntie. Dankzij de optie om de draaisnelheid te variëren, kan de innovatieve inverter motor de waterdruk en reinigingskracht direct aanpassen. Deze Bauknecht-technologie zorgt voor sterk verminderde trillingen en daardoor voor een stuk minder lawaai.

Inverter motor
EEN FUNCTIONEEL EN STIJLVOL DESIGN
Strakke en tijdloze lijnen: een robuust en betrouwbaar design. Eén ding is zeker: deze vaatwasser is een aanwinst voor ieder keukeninterieur!
Gallery1
Gallery2
Gallery3
Gallery4