MAAK VAN UW KEUKEN EEN AVONTUUR

MAAK VAN UW KEUKEN EEN AVONTUUR

"Verbeterde functies, buitengewone prestaties en een authentiek ontwerp kenmerken alle inbouwapparaten in de nieuwe collectie van Bauknecht, ontwikkeld voor mensen die nieuwe dimensies van smaak willen verkennen en hun keuken een vleugje unieke, exclusieve en persoonlijke stijl willen geven.
Het is een andere emotie, een andere ervaring, elke keer weer."

KOKEN

LEEF IN UW KEUKEN MET PASSIE

LEEF IN UW KEUKEN MET PASSIE

Bauknecht heeft inbouwapparten ontworpen die ongeëvenaarde prestaties en maximale keuzevrijheid bieden, en u de mogelijkheid geven om uw creativiteit in de keuken te uiten. Met telkens uitstekende resultaten. De nieuwe ingebouwde kooktoestellen houden de eigenschappen van uw voedsel intact, verbeteren de smaak en geven u een totale multi-sensorische ervaring.

KOELEN
FRISHEID VANAF DE OORSPRONG
FRISHEID VANAF DE OORSPRONG

Als je dagen na de aankoop voedsel wilt eten, moet je het verouderingsproces vertragen. Bauknecht-koelkasten en diepvriezers behouden de versheid en de originele textuur van voedsel dankzij hun superieure opslagtechnologieën.

VAATWASSEN
MEER FLEXIBILITEIT VOOR EEN LEVEN VOL KANSEN.
MEER FLEXIBILITEIT VOOR EEN LEVEN VOL KANSEN.

Bauknecht-vaatwassers zorgen voor afwas: ze gebruiken een beetje water, een beetje kracht en werken voorzichtig, snel, grondig en kalm. Dit geeft meer tijd om te koken en te genieten. Een blik in de binnenkant van het product zal u inspireren: stabiele, soepele uitschuifelementen op de in hoogte verstelbare bovenste korf maken het inladen comfortabel. Robuuste, hoogwaardige manden beschermen uw drinkglazen en schalen tijdens de wascyclus en flexibele laadopties besparen veel ruimte.