Nieuwe inductiekookplaten met Active Cook: Een betrouwbare partner tijdens het koken.

Ondersteuning voor elke dag

active cookactive cook

Ondergeschikt aan uw kookniveau ondersteunt de nieuwe Bauknecht inductiekookplaat met Active Cook uw kookkunsten om het gewenste resultaat te bereiken. Voeg uw persoonlijke touch toe aan elk gerecht.

ACTIVE COOK

Het wordt nu nog leuker om uw culinaire talent te laten zien met de Active Cook Mode van de Bauknecht inductiekookplaten. De nieuwe lijn inductiekookplaten bieden een revolutionaire kookervaring doordat u geassisteerd wordt tijdens het koken, geholpen door de sensor technologie. Het daagt u uit om creatief te zijn.

active cook modus

KOKEN MET UW
PERSOONLIJKE TOUCH

Probeer nieuwe technieken en daag uzelf uit in de keuken.

MIJN ACTIVE SENSE MENU

63 kookcombinaties

De nieuwe inductiekookplaat belichaamt op perfecte wijze Bauknecht's geassisteerde kookproces, voor een stapsgewijze begeleiding tijdens het koken, u kunt kiezen uit 63 kookcombinaties.

TOTAL FLEXI

Geniet van de volledige flexibiliteit van deze kookplaat en pas de kookzones aan naar uw behoefte.

ACTIVE HEAT

Verschilende intensiteit aan verhitting, bereid meerdere gerechten tegelijkertijd

Met deze functie is het gehele kookoppervlak verdeeld in 4 onafhankelijke kookzones met verschillende temperatuur niveaus.

ASSISTED DISPLAY

Het intuïtieve tekstdisplay begeleidt u bij het selecteren van de bereidingsmethoden en biedt u een complete oplossing, stapsgewijze begeleiding.

  • Total Flexi
  • Active Heat
  • HANDMATIG

4 verschillende zones met voorgeprogrammeerde temperaturen waardoor u uw gerecht kunt verplaatsen zodra een andere kookmethode gewenst is. Braad bijvoorbeeld vlees aan op hoge temperatuur, verplaats vervolgens de pan naar een zone met gemiddelde temperatuur om het verder te garen en gebruik de zone met lagere temperaturen om het gerecht warm te houden totdat u het opdient.

Ontdek de nieuwe sensor technologie

De spoelen van de nieuwe inductiekookplaat zijn uitgerust met geïntegreerde sensoren die automatisch de temperatuur, de pannen en de inhoud detecteren.

exploded hob

Dankzij de voortdurende uitwisseling van informatie tussen de sensoren, wordt de gedetecteerde temperatuurwaarde naar de software gestuurd, die het vermogensniveau behoudt of aanpast volgens de geselecteerde vooraf ingestelde bereidingsfunctie. Het temperatuurniveau wordt direct op het display weergegeven voor feedback.

Ontdek de inductiekookplaten met Active Cook

Bauknecht inductiekookplaat - CTAI 6740FS NE

Bauknecht inductiekookplaat - CTAI 6640FFS NE

Bauknecht inductiekookplaat - CTAI 6740FS IN

Bauknecht inductiekookplaat - CTAI 8740FS IN

Bauknecht inductiekookplaat - CTAI 6640FS IN

Bauknecht inductiekookplaat - ESPIF 8950 IN

Vergelijk ( Huishoudelijke apparaten )

Voeg nog een product toe om te vergelijken