Stoomoven

Stoomoven

PRESTATIES EN FLEXIBILITEIT VOOR GEZOND KOKEN

Een nieuwe combi-oven voor extreem licht koken waardoor de moleculaire structuur van het voedsel niet verandert, maar wel de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen behouden en de organoleptische eigenschappen verbetert worden. Dankzij de aanpassing van de luchtvochtigheid en de temperatuur is het eten krokanter aan de buitenkans en malser van binnen. De geprogrammeerde kookinstellingen zorgen voor snel ontdooien, opwarmen en bereiden.

Bauknecht stoomoven: Rvs

ECSK9 9845 PT

  • Turbo hete lucht en stoom gecombineerd (van 130°C tot 230°C)
  • ProCook: heel eenvoudig en overzichtelijk
  • Stomen (van 40°C tot 100°C)
  • Gaarthermometer

TOT WEL 3 KOOKMETHODEN - Stoom, convectie en stoom en convectie gecombineerd.

Kies de ideale functie voor elk recept om de gewenste resultaten te bereiken.

KERNTEMPERATUURMETER - Constante controle over de bereiding zonder de oven te openen.

Steek de kerntemperatuurmeter in het voedsel voordat u het in de oven plaatst en lees de interne temperatuur af van het display om de status van de bereiding bij te houden.

ONTDOOIEN MET STOOM - De effectiviteit van stoom voor delicaat en gelijkmatig ontdooien.

Van vlees tot vis, van brood tot fruit, Bauknecht ovens garanderen voedsel dat altijd gezond en smakelijk is.

TOT WEL 3 KOOKMETHODEN - Stoom, convectie en stoom en convectie gecombineerd.

Kies de ideale functie voor elk recept om de gewenste resultaten te bereiken.

KERNTEMPERATUURMETER - Constante controle over de bereiding zonder de oven te openen.

Steek de kerntemperatuurmeter in het voedsel voordat u het in de oven plaatst en lees de interne temperatuur af van het display om de status van de bereiding bij te houden.

ONTDOOIEN MET STOOM - De effectiviteit van stoom voor delicaat en gelijkmatig ontdooien.

Van vlees tot vis, van brood tot fruit, Bauknecht ovens garanderen voedsel dat altijd gezond en smakelijk is.

Vergelijk ( Huishoudelijke apparaten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken