COLLECTION 11: STIJLVOL & GREEPLOOS

COLLECTION 11: STIJLVOL & GREEPLOOS

Ben je op zoek naar stijvolle keukenapparatuur? Denk dan eens aan de Collection 11 van Bauknecht. Deze collectie is volledig greeploos en geeft je keuken een strakke look.

Collection 11

Collection 11

Collection 11 biedt een combinatie van bewezen prestatie en stijlvol, greeploos design. De collectie bestaat uit de perfecte mix van helder aluminium en glas. Het technisch hoogtepunt is MyMenu, een geavanceerde assisted cooking-ervaring, waarmee een briljant resultaat binnen ieders handbereik ligt. Via de internetconnectie bedien en controleer je op slimme en efficiënte wijze de apparatuur op afstand via je smartphone of tablet.

Collection 9
Collection 9

Door een perfecte combinatie van hoogwaardige materialen zoals glas en roestvrij staal, biedt Collection 9 een bijzonder en elegant design. Deze collectie is opnieuw ontworpen, om zo nog meer finesse in de keuken te kunnen brengen. De vernieuwde Collection 9 lijn is voorzien van de modernste kooktechnologieën en een 3,5" TFT display om elk recept met succes te kunnen bereiden. Tevens zijn de Collection 9 modellen ook uitgerust met internetconnectie, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om heerlijke gerechten op tafel te zetten.

close