m-1

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS WORKSHOP!

Workshops tijdelijk niet beschikbaar.
De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Deze treffen vanzelfsprekend ook Bauknecht en haar activiteiten, vandaar dat de workshops tijdelijk niet door gaan. Jouw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierbij voorop.

Bauknecht-chef Bas geeft regelmatig inspirerende kookworkshops in ons Experience Center in Breda. Tijdens de workshop 'Koken als een Chef' leer je je Bauknecht apparatuur van binnen en van buiten kennen, zodat je echt alles uit je apparatuur haalt. Na het volgen van de workshop steel jij de show tijdens lunch, borrel of diner en zet je de lekkerste gerechten op tafel!

Tijdens de vier uur durende workshop bereid je in een klein gezelschap een compleet driegangendiner of -lunch en ga je aan de slag met verschillende kooktechnieken zoals sous-vide, stomen, Dynamic Crisp en Dynamic CrispFry. Na afloop is uitgebreid tijd om onder het genot van een drankje te proeven van de gerechten. Leer hoe jouw creativiteit en de innovatieve techniek van Bauknecht zorgen voor chefwaardige resultaten!

Meld je nu aan voor één van de workshops in ons Experience Center in Breda.

Let op: per workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na registratie ontvang je een uitnodiging als je één van de deelnemers bent.

close