>
Blauwe Kaas & Paprikahamburger

Blauwe Kaas & Paprikahamburger

Dit is de klassieke Amerikaanse "Blue Cheese" -burger, waar gorgonzola en paprika samen een geweldige smaak creëren. Een aangenaam hoofdgerecht om met vrienden te eten.

Breng het vlees op smaak met peper en zout, vorm de hamburgers en leg ze op de crispplaat met de gorgonzolakaas erop. Snijd de ui en haal deze door de balsamicoazijn. Leg de reepjes paprika, de gesneden tomaten, de gesneden ui en de broodjes ernaast. Doe de plaat een paar minuten in de oven en het gerecht is klaar. Een extra tip: je kunt wat sesamzaadjes toevoegen aan de hamburgerbroodjes.

  • KOOKTIJD : 6 minunten
  • BEREIDINGSTIJD : 20 minuten
  • MOEILIJKHEIDSGRAAD : Makkelijk
Ingrediënten
  • 400 gram rundergehakt
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 2 paprika's
  • 1 rode ui
  • 100 gram blauwe kaas
  • 2 tomaten
  • 2 theelepels balsamico azijn
  • zout
  • peper
Ingrediënten - Blauwe Kaas & Paprikahamburger
Voorbereiding
Voorbereiding - Blauwe Kaas & Paprikahamburger

Stap 1
Meng het gehakt met zout en peper, verdeel de porties die u wilt bereiden en vorm de hamburgers met uw handen. Was en snijd de paprika's in reepjes, de tomaten in vieren en snijd de ui. Doe de groenten in een pan en meng ze met balsamicoazijn.

Stap 2
Leg het brood, de groenten en de met blauwe kaas bedekte burger op de crispplaat.

Stap 3
Plaats de crispplaat in de magnetron. Selecteer de Crisp-functie met het automatische vermogensniveau. Totale bereidingstijd: 6 min.