Een heerlijk licht dessert met een vleugje citroen. Perfect voor een toetje na het eten.
Plet de koekjes en meng dit tot een koekjesbodem, laat daarna afkoelen. Meng eieren met suikeren voeg roomkaas, room, citroen en maïzena toe en bak.
Stap 1
Begin met het bodem mengsel, plet de koekjes in een blender of met de hand. Meng in een kom met de gesmolten boter.
Stap 2
Doe het koek- en botermengsel in je cakevorm en druk het naar de randen. wanneer het gelijkmatig is verspreid, minstens 30 minuten laten afkoelen.
Stap 3
Voeg tijdens het mengen de zachte kaas toe, dan verse room, citroensap, schil en maïzena. Haal het bodem mengsel uit de koelkast en giet het in de cakevorm.
Stap 4
Plaats de cakevorm in de oven, op het tweede rek. Selecteer de Forced Air functie. Temperatuur: 180 °C.
Sluiten
Koop online