>
Gegrilde Lamskoteletten met Muntsaus

Gegrilde Lamskoteletten met Muntsaus

Heerlijke lamskoteletjes met een prachtige Griekse dressing voor een heerlijk diner op een zomeravond.

Maak eerst de muntsaus: gehakte knoflook, olie, citroensap, geraspte munt, zout en peper. Leg het lam op de crisp-plaat, bestrooi met de muntsaus en bak het een paar minuten in de magnetron. Een extra tip: je kunt het serveren met een paar teentjes citroen om over het gerecht uit te knijpen.

  • KOOKTIJD : 19 minuten
  • BEREIDINGSTIJD : 20 minuten
  • MOEILIJKHEIDSGRAAD : Gemiddeld
Ingrediënten
  • 800 gram lamskoteletten op het bot
  • 2 kleine bosjes munt
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 4 eetlepels citroensap
  • 2 tenen knoflook
  • witte peper
  • zout
Voorbereiding
Voorbereiding - Gegrilde Lamskoteletten met Muntsaus

Stap 1
Plet de knoflook en doe deze insamen met de olie, citroensap, geraspte munt, zout en peper in een kom en meng.

Stap 2
Smoor de steaks in de saus en plaats deze op de exclusieve crispplaat. Laat 10 minuten marineren.

Stap 3
Plaats de Crisp plaat in de magnetron. Selecteer de Crisp-functie met Auto power level. Kooktijd: 19 minuten.