Gevulde Paddenstoelen

Gevulde Paddenstoelen

Paddenstoelen zijn een smakelijk en veelzijdig ingrediënt. Dit gevulde paddenstoelenrecept is geweldig voor tijdens een gelegenheid.

Reinig de paddenstoelen en verwijder de steeltjes. Combineer de andere ingrediënten en vul de paddestoelen. Een extra tip: voeg Parmezaanse kaas toe voor meer smaak.

  • KOOKTIJD : 25 minuten
  • BEREIDINGSTIJD : 20 minuten
  • MOEILIJKHEIDSGRAAD : Makkelijk
Ingrediënten
  • 4 portobello paddenstoelen
  • 1 bosje peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode chili peper
  • 40 gram paneermeel
  • 20 gram droge oregano
  • 60 ml olijfolie
  • zout
Ingrediënten - Gevulde Paddenstoelen
Voorbereiding
Voorbereiding - Gevulde Paddenstoelen

Stap 1
Reinig de paddenstoelen voorzichtig en verwijder de stelen. Hak de chili, knoflook en peterselie fijn en combineer met het paneermeel.

Stap 2
Vul de paddenstoelen met het mengsel en plaats ze op een licht ingevette ovenschaal.

Stap 3
Plaats de bakplaat in de oven. Bak op 200 °C. Kooktijd: 25 min.