>
Goulash

Goulash

Goulash is een typisch Hongaars gerecht, bestaande uit gestoofd vlees, groenten en kruiden. Een perfecte warm wintergerecht.

Goulash is een snel en gemakkelijk gerecht om te bereiden. Snijd heel eenvoudig het vlees en de groenten in kleine blokjes en combineer alle resterende ingrediënten in een magnetronbestendige bak en kook ze vervolgens slechts 20 minuten. Een extra tip: voeg gerookte paprika toe voor een rokerige smaak..

  • KOOKTIJD : 18 minuten
  • BEREIDINGSTIJD : 15 minuten
  • MOEILIJKHEIDSGRAAD : Gemiddeld
Ingrediënten
  • 500 ml runderbouillon
  • 400 gram in blokjes gesneden rundvlees
  • 200 gram uien
  • 250 gram aardappelen
  • 1 wortel
  • 1 rode peper
  • 1 tomaat
  • 25 gram zoete paprika
  • 25 gram boter
  • 1 theelepel komijn
  • 1 teentje knoflook
  • zout
Voorbereiding
Voorbereiding - Goulash

Stap 1
Snijd het vlees in blokjes, hak de ui fijn en giet beide ingrediënten in een magnetronbestendige kom met boter.

Stap 2
Was de paprika's en de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Schil de wortels en aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg de groenten en kruiden toe, giet de bouillon in de kom en meng.

Stap 3
Plaats de kom in de magnetron. Selecteer de magnetronfunctie met een vermogen van 750 W. Kooktijd: 18 minuten.