Linzensoep met Kerrie

Linzensoep met Kerrie

Deze geurige soep is perfect om je op te warmen tijdens de koude winternachten. Het kerriepoeder gemengd met linzen zorgt voor een heerlijk gerecht.

Deze smakelijke soep is klaar in minder dan 30 minuten en is glutenvrij. Voor het gemak kunnen alle ingrediënten in een magnetronbestendige kom worden gecombineerd en gekookt. Een extra tip: voeg wat gedroogde chili vlokken toe voor wat extra pit.

  • KOOKTIJD : 18 minuten
  • BEREIDINGSTIJD : 10 minuten
  • MOEILIJKHEIDSGRAAD : Makkelijk
Ingrediënten
  • 200 gram linzen
  • 700 ml water
  • 2 theelepels tomatenpuree
  • 1 groentebouillonblokje
  • 50 ml kokosmelk
  • 4 theelepels extra vierge olijfolie
  • zout
  • peper
Ingrediënten - Linzensoep met Kerrie
Voorbereiding
Voorbereiding - Linzensoep met Kerrie

Stap 1
Spoel de linzen, doe ze in een magnetronbestendige kom en voeg een beetje olie, groentebouillon, tomatenpuree en kerriepoeder toe. Voeg zout, peper en de kokosmelk toe.

Stap 2
Selecteer de magnetronfunctie met een vermogen van 750 W. Kooktijd: 18 minuten