Boek een servicemonteur

Telefonisch een serviceafspraak maken

U kunt 5 dagen per week telefonisch een servicemonteur boeken

076 - 5306400 *

(* Gesprekskosten worden berekend tegen lokaal tarief. Voor gebruik van uw mobiele telefoon kan uw provider extra kosten in rekening brengen. Gesprekken kunnen opgenomen worden.)

U kunt onze klantenservice bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00-18:00 uur.

Bij Bauknecht zijn we trots op de kwaliteit van onze producten. Mocht er toch een defect ontstaan, dan zal ons serviceteam u zo snel mogelijk ondersteuning bieden.

Online een serviceafspraak maken

Hier kunt u zelf een afspraak maken met een servicemonteur:
snel en gemakkelijk.

ONLINE SERVICEAFSPRAAK MAKEN

Garantie- en reparatievoorwaarden
Garantievoorwaarden
Reparatievoorwaarden

Via drie eenvoudige stappen boekt u zelf een opdracht: 1 Uw gegevens, 2 Uw afspraak, 3 De bevestiging van uw afspraak. Nadat de online serviceafspraak is afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail met de afspraak en een link, waarmee u uw opdracht kunt inkijken, wijzigen of annuleren. En u ontvangt de dag voor het bezoek een herinneringsmail en SMS die u het bezoek nogmaals aankondigen. Dit is uw bestelling. Gelieve ervoor te zorgen dat op de bevestigde datum iemand op het bezoekadres aanwezig is. Onze servicemonteur belt u een ½ uur voor het bezoek. Komt de afspraak u toch niet uit, dan vragen wij u vriendelijk om tenminste de dag vóór de geboekte datum vóór 16u30 telefonisch contact met ons op te nemen.

De betaling van de rekening is alleen via pin of credit card mogelijk. In geval van garantie of verlengde garantie vragen we u om de voorwaarden na te lezen, en de documenten klaar te leggen bij het bezoek.

Heeft u al een afspraak?

klik hier om te kijken hoe laat de monteur morgen komt

Vergelijk ( Huishoudelijke apparaten)

Voeg nog een product toe om te vergelijken