Kookplaten

Bauknecht inductiekookplaat - BS 2677F CPAL

BS 2677F CPAL - 859991661860

Kenmerken van deze elektrische Bauknecht kookplaat: elegante technologie, die de pan verhit en niet de kookplaat waardoor energie niet verloren gaat en voor perfecte kookresultaten. (4 + 0) kookzones. Elektrische stroomvoorziening. 4 inductiezones. Oneindige veelzijdigheid met de FlexiCook technologie: combineer meerdere pitten tot grotere kookzones voor pannen van ieder formaat. Innovatieve slider-bediening om de temperatuurinstelling van iedere kookzone gemakkelijk en effectief in te stellen.

Lees meer

Belangrijkste specificatie

Kookplaat type: Elektrisch

Aantal verwarmingselementen: 4

Breedte (cm): 77.8

Kenmerken
Kenmerken
Active Heat with Flexi Space
Active Heat with Flexi Space

Om uw kookplezier nog groter te maken, verdeelt de Active Heat-functie het speciale koken oppervlak in 3 zones, elk met een vooraf ingestelde temperatuur: Laag, Midden of Hoog. Wanneer je een pan van de ene verplaatst zone naar de andere, past de inductiekookplaat automatisch het vermogensniveau aan op basis van de positie van de pan, zodat u de kooktemperatuur van uw recept kunt verhogen of verlagen zonder dat u de instellingen handmatig hoeft te wijzigen.

Flexizone
Flexizone

De nieuwe verticale flexizone is ontworpen om de dekking van het kookgebied te verbeteren, een nauwkeurige pan detectie te leveren en betere warmteverdeling dankzij de 4 spoelen. Je kunt overal een of meerdere pannen zetten op het flexibele gebied, waardoor je uniform kookt met al uw recepten.

Connectiviteit
Connectiviteit

De exclusieve Home Net App is het praktische hulpmiddel om jouw kookervaring nog verder te verbeteren. Beschikbaar voor Android en iOS, kun je jouw Bauknecht inductiekookplaat bedienen vanaf je smartphone, een nieuwe kookcyclus starten, de inductiekookplaat verbinden met de afzuigkap, het online receptenboek raadplegen, een wekelijkse maaltijdplanner maken, en contact opnemen met de klantenservice. Dankzij de krachtige en betrouwbare connectiviteit van de app kun je hem overal gebruiken, zodat je het potentieel van je inductiekookplaat maximaal kunt benutten.

My Menu
My Menu

De nieuwe inductiekookplaten van Bauknecht geven je kookkunsten een kans om te schitteren. Je kunt nieuwe mogelijkheden proberen dankzij My Menu, de vooraf ingestelde automatische functies die beschikbaar zijn op elke kookzone. Het gebruik van My Menu via het intuïtieve display gaat heel snel en eenvoudig: nadat je de gewenste functie geselecteerd hebt, stelt het apparaat automatisch de juiste kooktemperatuur voor je gerecht in. Het is heel eenvoudig om geweldige kookresultaten te bereiken en onbedoelde brandwonden, voedsel dat blijft plakken en verspilde energie wordt voorkomen dankzij de vier automatische functies van My Menu: Smelten, Slow Cooking, Koken en Warmhouden.

FlexiCook
FlexiCook

Variabele kookplaten.
Uw kookplaat is nu net zo variabel als de veelzijdigheid van uw favoriete gerechten. Ontdek de voordelen van flexibele kookplaten met de FlexiCook-functie: nu kunt u twee pannen met verschillende temperaturen op één kookzone verwarmen, twee zones aan elkaar koppelen, of pannen verplaatsen binnen de Flexizone, omdat de instellingen worden meegenomen en aangepast en de brugfunctie wordt gedeactiveerd. Maximale flexibiliteit voor het grootste kookplezier.

Booster
Booster

Haast?
Soms moeten dingen snel gebeuren. Dankzij de boosterfunctie bereikt de kookplaat snel de gewenste temperatuur.

Smeltstand
Smeltstand

Smelten zonder au-bain marie.
Smelt uw eten direct op de kookplaat - zonder het gebruik van een waterbad. Inductiekookplaten maken dit mogelijk en houden de pan op een constante temperatuur van ca. 35 °C.

Inductie
Inductie

Intelligent en efficiënt.
Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct naar de bodem van de pan gebracht - en alleen als de pan op de kookplaat staat. De warmte kan, net als bij gaskookplaten, snel worden aangepast.

Technische data

Belangrijkste specificaties

 • Besturingssysteem : Elektronisch
 • Aantal vermogenniveaus : 18+booster
 • Spanning aan indicator : Ja
 • Vergrendeling van het bedieningspaneel : Ja

Afmetingen

 • Hoogte apparaat (mm) : 5.4
 • Breedte apparaat (mm) : 77.8
 • Diepte apparaat (mm) : 51.8

Specificaties

 • Type energie : Elektrisch
 • Aantal elektrische kookzones : 4
 • Aantal inductiezones : 4
 • Timer : Ja
 • Positie bedieningspaneel : Voorlader
 • Booster : 4
 • EAN-code : 4011577864281
Vergelijk
0/3