Kookplaten

Bauknecht inductiekookplaat - CTAC 8780AFS AL

CTAC 8780AFS AL - 859991536360

Kenmerken van deze Bauknecht inductiekookplaat: elegante technologie, die de pan verhit en niet de kookplaat waardoor energie niet verloren gaat en voor perfecte kookresultaten. (8 + 0) ruimte kookzones. Elektrische stroomvoorziening. 8 inductiezones. Oneindige veelzijdigheid met de FlexiCook technologie: combineer meerdere pitten tot grotere kookzones voor pannen van ieder formaat. Innovatieve slider-bediening om de temperatuurinstelling van iedere kookzone gemakkelijk en effectief in te stellen. Deze inductiekookplaat wordt standaard op 2 fasen aangesloten. Het is mogelijk om deze aan te sluiten op 3 fasen, afhankelijk van de stoppenkast en de functie Power Management.

Lees meer

Belangrijkste specificatie

Kookplaat type: Elektrisch

Aantal verwarmingselementen: 8

Breedte (cm): 77.5

Kenmerken
Kenmerken
My Menu met geavanceerde sensortechnologie
My Menu met geavanceerde sensortechnologie

De innovatieve sensoren controleren de temperatuur tijdens het hele kookproces voor onberispelijke resultaten, elke keer opnieuw.

Active Heat met Total Flexi
Active Heat met Total Flexi

Met deze functie, beschikbaar op het hele assortiment, is het hele kookoppervlak verdeeld in 4 onafhankelijke kookzones met verschillende temperatuur standen: medium, laag of hoog, zodat je meerdere pannen tegelijk kunt gebruiken om te koken, sudderen of smelten. En dat niet alleen, met Active Heat kunt u koken met verschillende warmte-intensiteiten door de pan eenvoudig van de ene zone naar de andere te verplaatsen, zonder dat u de gebruikersinterface hoeft te gebruiken.

Total Flexi
Total Flexi

De inductiekookplaat geeft je alle vrijheid om het kookoppervlak naar eigen wens in te richten. De 8 afzonderlijke spoelen maken het mogelijk de kookplaat te gebruiken als één enkele kookzone met dezelfde temperatuur over het hele oppervlak of flexibel op te splitsen in 8 afzonderlijke zones met 8 verschillende temperatuurniveaus. Je kunt dus op Bauknecht vertrouwen, ook als je veel vrienden hebt uitgenodigd.

Active Cook
Active Cook

Active Cook-modus helpt stap-voor-stap bij het bereiden van elk recept. Bereik altijd de gewenste resultaten op de meest intuïtieve manier.

FlexiCook
FlexiCook

Variabele kookplaten.
Uw kookplaat is nu net zo variabel als de veelzijdigheid van uw favoriete gerechten. Ontdek de voordelen van flexibele kookplaten met de FlexiCook-functie: nu kunt u twee pannen met verschillende temperaturen op één kookzone verwarmen, twee zones aan elkaar koppelen, of pannen verplaatsen binnen de Flexizone, omdat de instellingen worden meegenomen en aangepast en de brugfunctie wordt gedeactiveerd. Maximale flexibiliteit voor het grootste kookplezier.

Booster
Booster

Haast?
Soms moeten dingen snel gebeuren. Dankzij de boosterfunctie bereikt de kookplaat snel de gewenste temperatuur.

Smeltstand
Smeltstand

Smelten zonder au-bain marie.
Smelt uw eten direct op de kookplaat - zonder het gebruik van een waterbad. Inductiekookplaten maken dit mogelijk en houden de pan op een constante temperatuur van ca. 35 °C.

Inductie
Inductie

Intelligent en efficiënt.
Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct naar de bodem van de pan gebracht - en alleen als de pan op de kookplaat staat. De warmte kan, net als bij gaskookplaten, snel worden aangepast.

Technische data

Belangrijkste specificaties

 • Besturingssysteem : Elektronisch
 • Spanning aan indicator : Ja
 • Vergrendeling van het bedieningspaneel : Ja

Afmetingen

 • Hoogte apparaat (mm) : 5.4
 • Breedte apparaat (mm) : 77.5
 • Diepte apparaat (mm) : 51.5

Specificaties

 • Type energie : Elektrisch
 • Aantal elektrische kookzones : 4
 • Aantal inductiezones : 8
 • Timer : Ja
 • Positie bedieningspaneel : Voorlader
 • Booster : 8
 • EAN-code : 4011577853773
Vergelijk
0/3