1953D17A-1B74-4C5A-9D5C-1269E183BB7935F0132F-C7AF-4BD9-BAD9-DEE9E827E559assistantTavola disegno 1CalendarPathFill 1Confirm_flagIcon/Appliance/Cooking/LittleIcon/Appliance/Cooling/LittledownloadFill 1Info_textWASHING MACHINEFill 1LockmoneyTavola disegno 1powerRisorsa 1Icon_searchIcon_searchtoolstoolswashingwellbeing

Kookplaten

Bauknecht inductiekookplaat - ESPIF 8950 IN

ESPIF 8950 IN - 857489501100

Kenmerken van deze elektrische Bauknecht kookplaat: elegante technologie, die de pan verhit en niet de kookplaat waardoor energie niet verloren gaat en voor perfecte kookresultaten. (5 + 0) ruimte kookzones. Elektrische stroomvoorziening. 5 inductiezones. Oneindige veelzijdigheid met de FlexiCook technologie: combineer meerdere pitten tot grotere kookzones voor pannen van ieder formaat. Een elegant, strak en functioneel glazen oppervlak. Innovatieve slider-bediening om de temperatuurinstelling van iedere kookzone gemakkelijk en effectief in te stellen.

Lees meer

Belangrijkste specificatie

Kookplaat type: Elektrisch

Aantal verwarmingselementen: 5

Breedte (cm): 86.0

Het nieuwe bedieningspaneel met slider maakt koken een high-tech belevenis; met een korte beweging van uw vinger over de slider bedient u heel gemakkelijk de gekozen kookzone. De temperatuur kunt u heel precies naar boven of beneden aanpassen, zoals u het wenst.

Bauknecht biedt u maximale kracht met de gepatenteerde en krachtige 5 kW booster. Deze booster is toegepast op de kookzone met een diameter van 30 cm en garandeert een ongeëvenaarde kooksnelheid. Het is werkelijk uniek; de 5 kW booster brengt water in een oogwenk aan de kook.

Dankzij de unieke sensortechnologie die is toegepast op enkele inductiekookplaten haalt u een intelligente assistent in huis tijdens het koken. Nadat de Sensorfunctie is ingeschakeld, brengt de kookzone water zo snel mogelijk aan de kook. Drie akoestische signalen waarschuwen u zodra het water kookt. Nadat u het voedsel aan het kokende water heeft toegevoegd, wordt de kracht van de kookzone automatisch verminderd zodat energie wordt bespaard. Tegelijkertijd wordt een timer geactiveerd zodra het water kookt, hierdoor kunt u precies zien hoe lang het water al kookt.

De nieuwe FlexiCook inductiekookplaat van Bauknecht maakt het mogelijk binnen het bereik van de FlexiCook zone zelf uw kookplek te kiezen. De FlexiCook zone is 38,5 cm x 23 cm, voorzien van 2 ovale inductiezones van 18 x 23 cm om de kookzone maximaal te benutten. Deze zone detecteert automatisch op welke plaats de pan zich bevindt en verhit vervolgens uitsluitend dit oppervlak. Ideaal wanneer de pan verschoven dient te worden met behoud van de temperatuur of wanneer er meerdere of grotere braadpannen gebruikt worden die op een normale kookzone niet genoeg plaats gehad zouden hebben.

Kenmerken
Kenmerken
FlexiCook
FlexiCook

Variabele kookplaten.
Uw kookplaat is nu net zo variabel als de veelzijdigheid van uw favoriete gerechten. Ontdek de voordelen van flexibele kookplaten met de FlexiCook-functie: nu kunt u twee pannen met verschillende temperaturen op één kookzone verwarmen, twee zones aan elkaar koppelen, of pannen verplaatsen binnen de Flexizone, omdat de instellingen worden meegenomen en aangepast en de brugfunctie wordt gedeactiveerd. Maximale flexibiliteit voor het grootste kookplezier.

Booster
Booster

Haast?
Soms moeten dingen snel gebeuren. Dankzij de boosterfunctie bereikt de kookplaat snel de gewenste temperatuur.

Smeltstand
Smeltstand

Smelten zonder au-bain marie.
Smelt uw eten direct op de kookplaat - zonder het gebruik van een waterbad. Inductiekookplaten maken dit mogelijk en houden de pan op een constante temperatuur van ca. 35 °C.

Inductie
Inductie

Intelligent en efficiënt.
Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct naar de bodem van de pan gebracht - en alleen als de pan op de kookplaat staat. De warmte kan, net als bij gaskookplaten, snel worden aangepast.

Sensorfunctie
Sensorfunctie

Krijg een seintje wanneer het kookt.
Dankzij de sensorfunctie meldt een akoestisch signaal dat het water kookt. Dit zorgt voor snel koken van water en automatische omschakelen naar de sudderfunctie.

Technische data

Belangrijkste specificaties

 • Besturingssysteem : Elektronisch
 • Spanning aan indicator : Ja
 • Vergrendeling van het bedieningspaneel : Ja

Afmetingen

 • Hoogte apparaat (mm) : 5.2
 • Breedte apparaat (mm) : 86.0
 • Diepte apparaat (mm) : 51.0

Specificaties

 • Type energie : Elektrisch
 • Aantal elektrische kookzones : 5
 • Aantal inductiezones : 5
 • Timer : Ja
 • Positie bedieningspaneel : Voorlader
 • Booster : 5
 • EAN-code : 4011577588316
Vergelijk
0/3