Ovens

Bauknecht elektrische inbouwoven - BCS11A9FHTSKA

BCS11A9FHTSKA - 859991685840

Kenmerken van deze Bauknecht inbouwoven: geavanceerde technologie die je helpt energie te besparen tijdens het koken. Grote kookruimte biedt drie aparte kookniveau's. Ruime inhoud van 48 liter. Soft-close ovendeur.

Lees meer

Belangrijkste specificatie

Kleur: Donkergrijs

Zelfreinigende technologie: Injected Steam Cleaning

Energieklasse: A+

Van A+++ tot D voor deze productcategorie APlusEnergy

Kenmerken
Kenmerken
Total Steam
Total Steam

De traditionele oven verandert in een totale stoomoven, met een temperatuur onder de 100° en geen gewichtsverlies tijdens het koken, voor gezonde en sappige gerechten. Ook actieve stoomopties met hoge / gemiddelde / lage stoomniveaus

Koken op drie niveau's
Koken op drie niveau's

Koken op verschillende niveaus.
Bespaar tijd en energie door tegelijkertijd tot drie maaltijden te bereiden.

SoftClose
SoftClose

Zachte sluiting.
De deur van uw oven sluit heel langzaam en voorzichtig bij lichte druk. Een scharnier met hydraulische demper zorgt voor een stille sluiting.

Energieklasse A+
Energieklasse A+

Meer energie-efficiëntie. Met een A+ energielabel kunt u met dit Bauknecht-apparaat genieten van zowel ideale prestaties als een laag energieverbruik.

Kerntemperatuurmeter
Kerntemperatuurmeter

De perfecte kerntemperatuur.
Ieder braadstuk is perfect gaar! Stel de gewenste kerntemperatuur in op de sensor en lees de actuele kerntemperatuur eenvoudig af van het display op de oven. Ultiem gebruiksgemak: zodra u de kerntemperatuurmeter wordt aangesloten wordt het kerntemperatuur-kookprogramma automatisch geactiveerd.

Elektronische bediening
Elektronische bediening

Elektronische temperatuurcontrole

Vormvaste vleessensor
Vormvaste vleessensor

Met de nieuwe kerntemperatuursensor slaagt elk ovengerecht perfect. De gepatenteerde kabel behoudt zijn vorm en kan daardoor niet alleen gebraad controleren, maar ook de kerntemperatuur van vloeibare gerechten zoals cakemixen of ovenschotels meten. Steek eenvoudig de thermometer in, en de Dynamic Intelligence-sensortechnologie past automatisch de temperatuur en baktijd aan.

Sous Vide
Sous Vide

Zachte bereiding op lage temperatuur met stoom. De sous vide-methode maakt gebruik van stoom om voedsel in vacuümverpakte plastic zakken te koken bij een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur gedurende een langere periode. Deze methode beschermt het voedsel tegen vochtverlies en behoudt de voedingsstoffen en smaken.

Technische data

Prestaties

  • Kookmethode : Multi functie
  • Energie-efficiëntieklasse - nieuw (2010/30/EC) : A+
  • Energieverbruik per cyclus conventioneel - NIEUW (2010/30/EU) : 0.61
  • Energieverbruik per cyclus hetelucht - NIEUW (2010/30/EU) : 0.91

Afmetingen

  • Hoogte apparaat (cm) : 45.5
  • Breedte apparaat (cm) : 55.9
  • Diepte apparaat (cm) : 54.3

Specificaties

  • Type energie : Elektrisch
  • Materiaal van de ovenruimte : Roestvrij staal
  • Geïntegreerd reinigingssysteem : Injected Steam Cleaning
  • HomeNet : Ja
  • Netto-inhoud (van ovenruimte) - NIEUW (2010/30/EU) : 48
  • Spanning min-max (V) : 220-240
  • Besturingssysteem : Elektronisch
  • Netfrequentie min-max (Hz) : 50
  • Kleur : Donkergrijs
  • Aansluitwaarde (W) : 3100
  • Aansluitstekker : Nee
  • Type geleiders : Roosters
  • EAN-code : 4011577619232

Programma's

  • Dynamic Reheat (Opwarmen met stoom) : Ja
  • Regenereren : Nee
  • Warmhouden : Ja
  • Grill : Ja
  • Pizza
  • Conserveren : Ja
  • Ontdooien : Ja
  • Desinfecteren : Ja
  • Deeg rijzen : Ja
  • Afvoeren : Ja
  • Turbo hete lucht : Ja
  • Ontkalken : Ja
  • Maxi Cooking : Ja
  • Sous-vide : Ja
  • Turbo Grill : Ja
  • Brood
  • Braadthermometer : Ja

Accessoires

  • Stoombak : Nee
Vergelijk
0/3